За нас

sertifikat

 

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластични и алуминиумски прозорци и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни. Бела и кафена дрво емитација. Прозорците можат да бидат од сите димензии и видови што се: (.кружни, квадратни, триаголни, итн) MACO механизам што го прави заклучувањето лесно и совршено. Прозорците можат да бидат произведени со и без ролетни , со две стакла и три термо-изолирани стаклa, прозорците можат да бидат со различни бои и ниско - енергетски, кој ги отстранува сончевите зраци, докажана отпорност на температури во сите сезони од годината, во зависност од побарувачката на клиентите и стакло може да се полнат со гас (Аргон).

aluplastБренд со кој имаме долгогодишна и успешна соработка. Бренд кој ни нуди искуство, квалитет и професионалност во секој поглед од работата.

 

 

 

Дваесет години искуство во одредена област го гарантира квалитетот на нашата работа.

АЛУСЕТ ДООЕЛ беше една од првите компании во Македонија кој започна да се бави со дизајн, производство и монтажа на алуминиумски и PVC изградба.

Во соработка со водечки европски компании за 20 години, одговара на барањата на нашите клиенти во поглед на квалитет на изградба, испорака и монтажа. Нашата цел е продуктивноста, ефикасноста, организација, комуникација и успешност.

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластичнии и алуминиумски прозорции и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни, бела и кафена дрво емитација. Прозорците можат да бидат од сите димензии и видови: (кружни, квадратни, триаголени, итн). MACO механизам што го прави заклучувањето лесно и совршено. Прозорците можат да бидат произведени со и без ролетни, со две стакла и три термо-изолирани стаклa, прозорците можат да бидат со различни  бои и ниско - енергетски, кој ja отстранува сончевата енергија, докажана отпорност на температури во сите сезони од годината, во зависност од побарувачката на клиентите и стаклата може да се полнат со гас (Аргон) .

 

10-годишна гаранција на квалитет и трајност

  alusetzanas

 

 

За Нас

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластични и алуминиумски прозорци и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни. Бела и кафена дрво емитација.

Контакт информации

Адреса: ул Ферит Бајрам 8а

Бутел 2, Скопје 1000 Македонија

Tелефон: +389 (02) 2643 475

e-mail: aluset_plast@hotmail.com

JoomShaper