ГАЛЕРИЈА АЛУСЕТ

Вашата желба ние ја претвораме во реалност, голем избор на производи по Ваша мерка.

Mobile Ready

IDEAL 4000 ®
Никој не сака да биде оставен на студот ...
Со својата 2-5 коморни системи, 2 диктунга и длабочина од 70мм, прозорците "Аluplast-IDEAL 4000 ®" нудат одлични термоизолациони квалитети, доставувајќи сет на прозорци денес кој ги задоволува стандардите на утрешнината. Прозорците од алупласт комбинираат ултрамодерна технологија за прозорци со најдобra удобност и гарантираат многу години уживање.

IDEAL 5000 ®

Идеално за зголемена благосостојба ...

IDEAL 5000 ® е постојан 3-5 (3 диктунга и 5 комори ) - со длабочина од 70 мм и 3 нивоа на заптивање , која се одликува со својата исклучително добра изолација. Безбедноста и удобнаta атмосфера го одредуваат квалитетот на живот во корисничкиот простор на еден дом.

IDEAL  8000 ®

Систем со длабочина на вградување 85 mm , со средно заптивни, 6 комори. Системот "Ideal 8000" е новиот предлог на фирма "Аluplast", во кое најголемо внимание е посветено на редукција на топлинските и на акустичните карактеристики. Ова стана можно благодарение на зголемувањето во серијата "Ideal 8000" на длабочина на вградување на профилот до 85 mm, на зголемувањето на бројот на кoмерите во профилите и на  трикратна заптивка. Овој систем благодарение на проширувањето на прозорскиoт жлеб се појавува можноста за користење на енергетски стакло со широчина до 36 mm  ( 4+12+4+12+4 )  се одликуваат со многу ниски топлински губитоци. Благодарение на трите диктунга на т.н. сува кoмера, ( тоа овозможува долготрајност на прозорските механизми.
 Дополнителна предност е можноста за употреба на трослојно стакло исполнет со аргон, со дебелина од 36 мм (тоа гарантира најдобра звучна и термо изолација).

 
Mary
 Голем избор на производи  со врвен квалитет и издржливост на различни временски услови, по Ваша мерка.
John Doe
 Искуството, професионалноста и задоволните клиенти докажуваат за квалитетот и функционалноста на нашите производи.
Stephen
 Производи од PVC, голем избор, врвен квалитет и многу задоволни клиент, на наше огромно задоволство.
 
 

За Нас

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластични и алуминиумски прозорци и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни. Бела и кафена дрво емитација.

Контакт информации

Адреса: ул Ферит Бајрам 8а

Бутел 2, Скопје 1000 Македонија

Tелефон: +389 (02) 2643 475

e-mail: aluset_plast@hotmail.com

JoomShaper