Гелендери

gelender1.jpggelender11.jpggelender3.jpggelender15.jpggelender10.jpggelender16.jpggelender9.jpggelender8.jpggelender13.jpggelender17.jpggelender7.jpggelender14.jpggelender6.jpggelender2.jpggelender5.jpggelender12.jpggelender4.jpg

За Нас

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластични и алуминиумски прозорци и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни. Бела и кафена дрво емитација.

Контакт информации

Адреса: ул Ферит Бајрам 8а

Бутел 2, Скопје 1000 Македонија

Tелефон: +389 (02) 2643 475

e-mail: aluset_plast@hotmail.com

JoomShaper