Производи од Алуминиум

aluminium3.jpgaluminium7.jpgaluminium9.jpgaluminium5.JPGaluminium6.jpgaluminium10.jpgaluminium8.jpgaluminium4.jpgaluminium2.jpgaluminium1.jpg

За Нас

АЛУСЕТ е претпријатие специјализирано за производство на пластични и алуминиумски прозорци и врати со оригинални профили од Германија Алупласт со 5 и 6 комори со 2 и 3 диктуни. Бела и кафена дрво емитација.

Контакт информации

Адреса: ул Ферит Бајрам 8а

Бутел 2, Скопје 1000 Македонија

Tелефон: +389 (02) 2643 475

e-mail: aluset_plast@hotmail.com

JoomShaper